O aventură de neuitat din vacanța mea

  Beneficiarii/copii ai instituției ,,M Sadoveanu” și în acest an au demonstrat că la Soroca se face carte, iar bibliotecile continuă să fie localurile solicitate de comunitate. Acțiunea ,,O aventură de neuitat din vacanța mea” a adunat peste 25 de vizitatori copii, profesori și părinti cu vârste și caractere diferite, care în formă de poezie, versuri, eseu și-au împărtășit impresiile despre vacanță.

     Sentimentul de satisfacție a predominat peste celelalte. Pe unde numai nu au călătorit și s-au distrat copii din Soroca. Cu impresii de vacanță ne-au impresionat și doamnele profesoare și bibliotecari care au venit împreuna cu copii, și de asemenea Doamna director CDI ,,M Sadoveanu”. Toți cei care s-au implicat în acțiune au recunoscut că pe perioada de vacanță cartea nu a lipsit din mânuțele și ochii lor, i-ar bibliotecile au fost vizitate în permanență de ei. Copii au fost menționați cu diplome pentru participare activă în programele de vară. Cu acest prilej frumos de întoarcere la învățătură le dorim tuturor elevilor multă sănătate, succese și realizări fructuoase în munca cu cartea.

     Dna Maria Pârlițan profesoară la L.T. ,,C Stere” a Îndrumat copii la prietenia cu cartea pe tot parcursul anului de învățământ. Ne-am despărțit până la vacanța mare 2019. Bravo, și succese mari copii!

Victoria Conișevschi, sala de lectură

 

Lasă un comentariu