„Suntem diferiți, dar suntem împreună”

   În incinta CDI ,,Mihail Sadoveanu” a avut loc activitatea literar-muzicală ,,Suntem diferiți, dar suntem împreună”. Manifestarea a avut loc în cadrul Săptămânii Scrisului și Culturii Slavone și a adunat spectatori de toate naționalitățile. Liudmila Vitcovscaia, președinta Comunității Slavone din or. Soroca, a dat start activității cu un mesaj de salut către cei prezenți.

   Aici, au recitat poezii, cântat și-au prezentat diverse informații vis-a-vis de limba și cultura slavonă. Mini concertul de cântece populare ucrainene și ruse interpretate de Ansamblul „Slaveanca” a creat o atmosferă veselă. A fost lansată publicația „La apa vie a Poeziei”, o culegere de poezii a poeților neprofesioniști soroceni. Și-au recitat poezii din creația propria Marina Uspenscaia, Irina Cuznețova și Tamara Rotari. A stârnit hohote expres-teatrul interpretat expromt de spectatori sub conducerea Elenei Grecu cu o scenetă umoristică.

   Activitatea a fost organizată de către oficiul împrumut la domiciliu în parteneriat cu Comunitatea Slavonă, moderator Grecu Elena. A decurs cu mult pozitivism și haz.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s